Gå til innholdet

Daikin Onecta app

Daikin Onecta appen for iOS og Android styrer din Daikin varmepumpe slik som du ønsker det. Appen er kompatibel med Homey og kan derfor inngå i ditt smarthus og styres med flows. Dersom du ønsker det kan du også koble til via Tibber, eller kun via flows i homey. 

Du finner all informasjon om hvordan du kan koble opp varmepumpen din til ditt nettverk i brukermanualen til varmepumpen. Daikin har også en video som kan hjelpe deg til å installere pumpen i Onecta appen. Eliso AS har laget en forenklet beskrivelse nedenfor av hvordan du går frem for å koble til appen

For å sette opp din varmepumpe med Onecta appen må varmepumpen kobles til ditt hjemmenettverk og deretter legges til i appen. Denne artikkelen forklarer deg hvordan dette gjøres.

1. Last ned onecta appen for iOS eller for Android

2. Når du åpner appen skal du velge å legge til ny enhet. For Stylish, Synergi, Moskus og gulvmodell skal du velge "veggmontert anlegg".

3. Deretter skal du velge den modellen du har. Har du en Stylish må du sjekke produktnummeret som står under lokket. Velg A/B/C etter hva som står etter FTXTA30. De fleste har A eller B. 

4. Dersom du har en Moskus, kan du velge "Annet" og velg så at du har trådløs adapter utenfor anlegget. Det betyr at du kan se den når du åpner lokket på innedelen. (De andre modellene har innebygd adapter)

5. Nå kan du velge om du vil bruke WPS funksjon eller om du vil skrive inn SSID og passordet som står på din varmepumpe. SSID og KEY står under lokket på pumpen. Eliso AS fester også en klistrelapp på siden av pumpen med denne informasjonen. 

6. Nå skal du aktivere tilgangspunktmodus. Det betyr at pumpen gjør seg klar for å koble seg på ditt lokale nettverk. 

  • Dersom du har en Moskus skal du holde inne modus-knappen på den lille boksen under lokket på varmepumpen i 3 sekunder.
  • Dersom du har en Stylish, Synergi, eller gulvmodell skal du holde inne "Powerful"-knappen på fjernkontrollen i 5 sekunder. Det vil da blinke tall på fjernkontrollen. Bruk temperaturknappene (opp og ned) og naviger deg til tallet 3. Trykk "powerful"-knappen en gang for å velge/ bekrefte tallet. 

7. Nå skal du klikke deg videre i appen ved å trykke "Neste"

8. Nå skal du skrive inn informasjonen som står på din innedel. Skriv inn det som står etter SSID og koden som står etter KEY

Nå er du gjennom det meste, og du kan nå følge instruksjonene i appen for å fullføre. Du kan nå sette det navnet du ønsker på pumpen og du kan registrere adressen og lokasjon der du bor etc. 

 

Dersom du har kjøpt varmepumpe av Eliso AS, har montøren allerede koblet til pumpen til ditt wifi nett (etter avtale med kjøper). Det er da enklere å sette opp pumpen. Ta kontakt med Eliso AS dersom du har spørsmål. 

© Eliso AS